Hej finaste ni! Hoppas att ni har en bra torsdag so far. Det känns ju lite sådär att det regnar idag när det är midsommar imorgon. 🤷🏼‍♀️ Jag ska åka ut till några vänners landställe redan i eftermiddag vilket ska bli helt fantastiskt mysigt, men självklart hade det varit ännu trevligare om det inte regnade 😉

I skrivande stund sitter jag faktiskt på bussen påväg till körskolan. Det är min tredje lektion den här veckan. Jag vill så gärna klara uppkörningen på första försöket sen när det är dags och eftersom att datumet redan är satt så har jag en deadline. Min pappa har bara automat bilar och jag vill köra upp manuellt så därför blir det en hel del lektioner på skolan. Men det går bra och jag ligger i fas! 😄 Vi hörs lite senare hörni, hoppas att ni får en fin dag😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..