Jag kan dö lycklig nu (nästan, finns några till saker på min att göra lista innan jag dör kvar utöver detta…😅) men igår bockades en av de viktiga punkterna i den listan av. Jag såg Eminem live. EMINEM
Jag har lyssnat på Eminem sen jag var barn då pappa lyssnade på honom och han har funnits med i typ alla stunder i mitt liv. När jag har varit lycklig, arg, ledsen, på fest, mina tyngsta lyft i gymmet… Hela tiden. När jag såg att han skulle till Stockholm dog jag typ och jag satt och köade för dessa biljetter vid datorn i flera timmar. När jag tillslut fick tag på mina biljetter grät jag, bokstavligen. Grät. Jag tror inte att det finns någon som jag kan ”fan girl a” för förutom just Eminem helt ärligt. Sen jag köpte dessa biljetter i februari har jag konstant längtat tills denna kvällen och igår var det i Friends Arena. Därav att vi bara var 4 dagar i Palma för sen var ju denna kvällen planerad i Stockholm. 😍

Såhär såg jag ut på konserten. Eller på vägen dit. Jag köpte faktsikt en t-shirt på plats. Detta är typ kvällen i mitt liv så jag behövde verkligen ett minne så jag köpte en merchandise t-shirt där som jag hade på mig på konserten sen. 😀

Lugnet före stormen. Jag fotade den här bilden innan Eminem hade kommit än. Det är helt sjukt hur mycket folk Friends Arena rymmer, wow alltså!!

Såhär glada var vi innan konserten började. Jag var så upprymd att det inte är sant 😍

Under konserten fotade jag princip inget. Jag ville inte ha uppe telefonen utan jag var tvungen att bara vara i nuet och verkligen njuta av stunden. Jag skrek typ sönder min röst, dansade tills jag blev svettig, skrek-rappade fram orden och grät till och med en skvätt. Han avslutade kvällen med min absoluta favorit låt ”Till i collapse” och där kom tårarna. Jag var såååå lyckliga alltså. Just denna låten har typ hjälpt mig i många tuffa stunder i mitt liv tro det eller ej. Att få ropa ut dessa ord i arenan samtidigt som han sa orden högt på  scen var så mäktigt.

”Cause sometimes you just feel tired, you feel weak
And when you feel weak you feel like you want to just give up
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
And not be a quitter, no matter how bad you want to just fall flat on your face and collapse”
Den här låten hjälpte mig när jag kämpade för att komma ur anorexians hårda grepp och den hjälpte mig att orka.
Jag är så tacksam för igårkväll och jag kommer att leva på detta, länge.
 1. Jag har för mig att du bidragit i hela mr cool grejen, hur kan då du hylla eminem som gjort låtar om att han får tjejerna han våldtar att komma, att han skjuter överlevande barn från en skolattack, slår gravida kvinnor i magen och våldtar sin mamma? Förstår verkligen inte dubbelmoralen.

  1. Tyvärr har jag inte bidragit i MR.Cool debatten men jag är helt emot allt som har med honom att göra.

   Jag tycker att jag var ganska tydlig i inlägget med varför den här kvällen var viktig för mig. Jag står inte bakom alla låtar och hur han har utryckt sig i alla sammanhang. Men jag står fast i att hans musik (inte alla texter) har varit en viktig del av min uppväxt och att flera av hans låtar har hjälpt mig genom svåra tider i mitt liv men även höjt stämningen i många glada stunder också.

 2. Åh minns när jag såg honom när han spelade i London för några år sedan. Hela Wimbeldon var on fire den kvällen! <3

 3. Hello,

  I was also at the concert in Stockholm. I flew from Berlin to Stockholm to attend his concert. Does anyone know where to get the tour poster of his concert in Stockholm?

 4. Hello
  I was also at the concert in Stockholm. I flew from Berlin to Stockholm to attend his concert. Does anyone know where to get the tour poster of his concert in Stockholm?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..