Godmorgon finaste! Jag har varit lite ledig från bloggen ett par dagar. Jag behövde verkligen, verkligen det. Men jag är tillbaka från mina två lediga dagar nu med en Veckans lista. 

VECKANS MÅENDE
Jag har mått bra men av någon anledning varit väldigt trött. Istället för att pusha mig själv så har jag lyssnat på min kropp och tagit det lugnare än vanligt. Jag har tagit sovmorgon (så gott som det går) och jag har låtit mig själv att ligga i soffan och andas istället för att springa på stan. 

VECKANS GODASTE MÅLTID

Detta är lite fusk för det här är min söndagsmiddag förra söndagen. Men eftersom att det är 7 dagar sedan får den gå under denna veckans lista… hehe! Detta är en quinoa sallad med kikärtor, romansallad, avokado och rödbetor som jag åt sista dagen i Palma. Så fräscht och så gott!

VECKANS JOBB
Jag har fokuserat mer på att andas och vara lite ledig de senaste dagarna vilket ni kanske har märkt av här på bloggen. Men jag har verkligen behövt det. Det mesta av mitt fokus har gått till mitt körkort (vilket visserligen inte är under kategorin jobb). 

VECKANS LÄSKIGASTE
Jag gjorde risktvåan i torsdags. Förutom att köra halkbanan så fick vi prova på att ”volta” med en bil. Vi satte oss i bilen, spände fast säkerhetsbältena och sedan snurrade bilen långsamt ett helt varv. Det var mer obehagligt än vad jag trodde även under ett sådant kontrollerat och säkert sätt. Men det kändes obehagligt att hänga upp och ner i säkerhetsbältet och det gjorde ont i bröstet när säkerhetsbältet fångade upp kroppen när allt tyngdlagen ville var att jag skulle trilla in i rutan. Nej fy… Jag hoppas så innerligt att varken jag eller någon av mina nära (självklart ingen annan heller för den delen) kommer att behöva uppleva att bilen voltar ute i verkliga livet. 

VECKANS KLÄDESPLAGG

Dessa shorts är ju to die for! Jag köpte dem förra året inne på ZARA när jag var i Spanien med mamma. Nu äntligen fick jag användning för dem igen.

VECKANS TRÅKIGASTE
Det tråkigaste den här veckan har varit att jag trots att jag inte är sjuk eller ens känner mig sjuk så har jag varit så trött att jag inte riktigt har orkat något alls mer än att fokusera på körkortet. Sen att min körlärare var sjuk och att jag inte fått köra alls med henne den här veckan trots att jag hade tre 70-minuters lektioner bokade gjorde mig både stressad och var såklart tråkigt.

VECKANS LÅT
Jag tycker att musiken just nu är lite seg. Jag har lyssnat på samma låtar ganska länge nu och skulle behöva lite nya musik tips! Men jag skulle säga att den låten som jag har lyssnat mest på den här veckan har varit Love Somebody med Maroon 5.

VECKANS BÄSTA

Veckans bästa var helt klart utan tvekan att gå på Eminem’s konsert i Friends Arena. W O W alltså!! Jag kommer att leva på den kvällen lääääänge.

VECKANS MYSIGASTE

Att vara hemma med mina hundar igen. Jag saknade verkligen dem när vi var i Spanien förra veckan men i tisdags kom dem båda hem igen och vi har myst hela veckan. Det är himla mysigt att sova med dem igen men det blir väldigt väldigt varmt, särskilt när Barbie ligger och trycker sig nära i sängen. Jag kokar över 😂

VECKANS BOOST
Boosten den här veckan har varit att jag har kört väldigt bra. Bil alltså! Jag gjorde risktvåan i onsdags och utöver det har jag övningskört med pappa då min körlärare har varit sjuk. Igår när jag körde med pappa i nästan 2 timmar så sa han princip inget under hela rundan. Han behövde liksom inte påpeka min körning för det gick så väldigt bra. 😀

VECKANS MEST LIKADE BILD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..