Godmorgon hjärtan!
Igår vloggade jag äntligen igen. Jag har inte vloggat sen jag kom hem från spanien vilket är 10 dagar sedan. Jag har lagt så mycket energi på körkortet att jag inte riktigt har funnit varken inspiration eller lust till att filma hela dagar. Men igår kände jag att det var dags och det blev enligt mig en bra dag och en trevlig vlogg!

I dagens vlogg (filmades igår) så tar jag Daisy i cykelkorgen och cyklar in till Hornstull för en efterlängtad dejt med Sabina, jag besöker MINKO och fixar naglarna och på kvällen går jag på  världspremiären av Mamma Mia Here we go again. Filmen var verkligen heeeeelt fantastisk, jag totalt älskade den och jag kommer att se den om och om igen så fort den kommer ut. Wow alltså, ni måste se den!!

Jag hoppas att ni gillade den här videon och i så fall får ni gärna lämna en GILLA markering här nedan!  ♡

  1. Funkar inte rabattkoden på stronger längre? 🙁 snäääälla kan du inte fixa en ny. Vill köpa lite presenter till mig själv när jag fyller men lite föör dyra… tyvärr.. 🙁

    1. Åh finis, den videon är över en månad gammal och rabattkoden var giltig i en VW ka.. 😔 kram 💙

  2. Hej fina Ellen! Så mysig vlogg, du är verkligen så härlig att kolla på! Blir så glad när jag ser dina vloggar. Undrar var dina fina vita kostymbyxor kommer ifrån? Såå fina verkligen. Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..