Inlägget innehåller annonslänkar

Bikinin jag har på bilden är från NA-KD 
Det känns som att jag har levt i bikinis på senaste. När det är såhär varmt så orkar man liksom inte riktigt göra något annat än att hänga på stranden eller någon nice badklippa. Idag är inte ett undantag för min del utan jag har precis tagit på mig en baddräkt och ska packa ihop en bag med allt jag vill ha med mig till klippan idag.

På tal om bikinis så vill jag tipsa / inspirera med några snygga bikinis här nedan. Min favorit är helt klart nummer 1, jag funderar på att klicka hem den i eftermiddag när jag kommer hem.


1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK

Idag ska vi åka och bada i kalkborttet som vi var i nu i helgen tillsammans med Pontus och Jasmine. Vi kommer att bli ett helt gäng idag, desto fler desto roligare blir det ju! Så jag och Jesper ska hämta upp min syster och hennes pojkvän om en halvtimme och sedan möta upp Oscar, Axel och Danne för att visa dem den här magiska badplatsen som vi hittat.  Det har varit flera av er som har frågat vart det ligger men googlar ni kalkbrott i Nynäshamn så hittar ni dit, det var så vi hittade det från första början också. 🙂

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..