Idag är nog den segaste dagen på länge. Jag har ägglossning och ni andra med endometrios känner kanske igen er i att det är lika med magsjuka? För mig är det så i alla fall. Det känns lite bättre nu på eftermiddagen som tur är, men natten från igår till idag var hemsk och idag har jag mest sovit hela dagen.

Igår däremot var en väldigt härlig dag som ni kanske såg på vloggen jag publicerade imorse!  Jag såg ut som ovan, min baddräkt är från NA-KD, kjolen är från Chiquelle och solglasögonen är från CHIMI.

Det var verkligen så mysigt att Tildes pojkvän Tomas följde med igår också. Jag är så otroligt glad att vi alla kommer bra överens och har kul tillsammans. Drömmen ❤️

Hur snygg är inte min syster då? Vi köpte colan enbart för att ta den här bilden. Det är inte sponsrat utan att det är en cola på bilden är för att den matchade hennes baddräkt. 😅😎

LOADING..