Här är min gårdag i en video. Som jag skrev igår var planen att åka till kalkbrottet igen men denna gången tillsammans med min syster, hennes pojkvän och sen några vänner till oss. Vi hade det verkligen sjukt bra men det var svårt att fånga den på videon tycker jag… Jag hoppas hur som helst att ni kommer att gilla dagens vlogg och i så fall skulle jag bli jätteglad om ni ville klicka på ”gilla-markeringen” bredvid kommentarerna här nedan 😍

  1. Fina du skulle du kunna göra en vlogg om din anorexi och hypotereos? Är själv i samma sits då jag precis påbörjat levaxinbehandling och mår skit av den samt anorexi. Vi är så många som lider av denna sjukdom och många verkar må så dåligt utan att veta att de är drabbade och sen är det en kamp att få rätt vård.

    Kram och dina vloggar är mitt välmåendepiller i min sjukskrivning ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..