Idag har jag filmat en Q/A i bilen. Det var roligt att filma något annat än en vlogg för en gång skull. Jag älskar att vlogga och det verkar som att ni uppskattar vloggar mest på min kanal. Men jag skulle gärna börja filma lite mer annat också utöver vloggar.

Så jag frågade mina följare på Instagram vad dem vill se mer av på min kanal och då var det flera som önskade en video i bilen och Q/A så jag filmade det idag!

Ni ställde massvis med frågor och jag tog så många som jag hann med på en timme. För JA det tog 1 timme att filma den här videon på 15 minuter. Vad ni inte fick se var att jag vid varje fråga var tvungen att stanna i en parkeringsficka för att kunna leta fram och läsa varje fråga innan jag kunde fortsätta köra och faktiskt svara på frågorna… 😉 Sen även att jag flera gånger var tvungen att pausa i att prata för att ha koll på vägen osv när jag inte riktigt visste var han skulle haha… Men jag tror och hoppas att ni kommer att gilla dagens video som variation 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..