VECKANS MÅENDE
Jag har känt mig stressad den här veckan av någon anledning. Typ att min kropp har känt sig stressad trots att huvudet har mått bra. Fattar ni vad jag menar? 

VECKANS MYSIGASTE

Jag och Tilde hade en glassdejt med vår kusin Nanna i torsdags. Det var verkligen mysigt och jag är otroligt tacksam för de timmarna som vi spenderade tillsammans. 💗 Nanna är 7 år yngre än mig så som små har det alltid varit så stor ålderskillnad på oss att vi aldrig riktigt lekt eller ens pratat. Vi har ju umgåtts när det har varit kusinträff vilket är max 1-2 gånger per år då mina kusiner bor i Skåne. Men nu kom Nanna ensam upp till Stockholm och vi tre umgicks i nästan 4 timmar och det var verkligen guldvärt. Ålderskillnaden idag märks inte alls på samma sätt och vi kunde prata på ett sätt som vi aldrig gjort förut. Åh jag älskar henne, fina Nanna ❤️ Jag längtar tills nästa gång vi ses igen! 

VECKANS JOBB
Jag har lagt ner mycket tid på youtube den här veckan och faktiskt levererat 3 videor. Vill ni se dem så klicka HÄR för den första, HÄR för den andra och HÄR för den  tredje. Utöver det så håller jag på att avsluta min enskilda firma. Jag har sen den första juli haft ett AB och jobbat inom det men nu gäller det att avsluta den enskilda firman och det sista kvartalet. Det tar mycket tid! 

VECKANS GODASTE MÅLTID

Igårkväll åt jag och Jesper middag ute med Oscar och Inez följt av bio. Så himla mysigt! Jag åt en poké bowl med tofu. Jag har ätit den förut och den är så himlans god 😍

VECKANS LÄSKIGASTE
Veckans läskigaste var att ladda upp gårdagens frågestund. Jag vet inte riktigt varför jag var så nervös att ladda upp den för jag är ALDRIG nervös för att ladda upp videor. Men jag tror att nervositeten kom från att jag filmade en video som jag inte brukar göra och att det kändes nervöst att göra något annorlunda. Men jag har fått jättefin positiv feedback så det var kanske inte så läskigt ändå… 😂

VECKANS TRÅKIGASTE
Det hände faktiskt en tråkig sak denna veckan som jag tyvärr inte kan dela offentligt. Men jag var ledsen ett helt dygn där. Det är dock bättre nu och jag är på banan! 

VECKANS LÅT

Loafers – Peg Parnevik

VECKANS BÄSTA
Veckans bästa var att få lite mer ordning på balkongen. Jag och Jesper var och shoppade i början av veckan och kom hem med massa kuddar och satte även upp ljusslingor i taket. Så himla mysigt! 😍 Det är synd men bilderna ger verkligen ingen rättvisa till hur mysigt det faktiskt blivit…

VECKANS KLÄDESPLAGG

BIKINI!! Överdelen är från Wish och underdelen är från calzedonia. 

 

VECKANS MEST LIKADE BILD

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..