Perfekta träningsoutfiten till hösten

Inlägget innehåller annonslänkar 

Urwehfhnn8qj8vj7rzcap6nth0wmjhgyudlffvjw

MÖNSTRADE SHORTS // T-SHIRT // HUVTRÖJA // ENFÄRGADE SHORTS // SPORT-BH // SKOR // BYXOR

Den här veckan har jag verkligen kommit igång med mina power walks igen vilket jag älskar. Jesper kommenterade till och med det igår när vi åt frukost ”Det är så kul att du har börjat gå dina power walks igen, du är så himla glad efteråt”. För det är verkligen så, det är som att mina power walks gör min personlighet lite bättre. Jag är princip alltid på bra humör men när jag får starta min dag med att röra på mig, andas frisk luft, och få upp pulsen lite så blir jag avslappnad på ett helt annat sätt. Jag älskar det!

På tal om power walk så har jag ett collage ovan med lite snygga ”power walk outfits” som är perfekt nu på sensommaren och ända in på hösten. Alltså skorna är to die for, jag funderar på att klicka hem dem då de skorna jag har nu har blivit ordentligt slitna och det har gått hål på dem… hehe 😅

 

  1. Hej Ellen! Vad är det för stolar du har till det svarta bordet? Dem brukar synas i dina vloggar ibland och ser så fina ut! 🙂
    Kram Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..