Prenumerera gärna på min youtube kanal HÄR. (Klick!!)

Här kommer dagens vlogg! Den filmades i tisdags. Den dagen som jag och Jesper firade vår årsdag 😍 Jesper jobbade på dagtid i tisdags men vi hann ändå ha en mysig stund på morgonen och sen hade vi en ”date night” på kvällen. 💗

Sen vill jag även nu bara  säga tusentack för den fina responsen jag fick på videon som jag la upp i tisdags till Jesper. Kommentarsfältet på youtube är fyllt med kärlek och jag är otroligt tacksam. 🙏

Om du gillade den här videon och i så fall får du mer än gärna lämna en tumme upp! 

  1. Ni två är så fina tillsammans!
    Och din video till Jesper 😭 så mycket kärlek!

    Jag undrar vad en låt heter i din 7års video till Jesper , låten börjar vid 19:30 minuter .. ? 💛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..