Vilken dag!

Hej hopp!
Vilken underbar dag det har varit idag! Har varit igång sedan jag vaknade. Sov ut ordentligt och vaknade vid närmare 12 – SKÖNT. Klev då upp och åt frukost och sedan åkte pappa och jag och kollade luft i sommardäcken. Sedan åkte vi hem och bytte dem på min bil, vilket jäkla team vi var haha. Det gick på ett kick och efter det så storstädade jag bilen inuti. Dammsög, putsade och donade.

Anna och Erik kom förbi en snabbis, dom skulle ut till Solsidan på picknick. Mysigt! Anna var så sjukt vacker idag, hon är alltid fin men idag var det något extra. Måste vara våren som hjälper till för alla blir ju typ allmänt lyckligare då. Även jag har varit på riktigt bra humör hela dagen! Efter städandet (som tog några timmar) så åkte jag och mamma ner till ica och handlade lite. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sy!

LOADING..