jag drömmer att jag kan flyga

Godmorgon mina fina. 
Jag drömmer så jäkla mycket just nu, vet inte varför. Varje natt, flera gånger om natten, haha! Igår drömde jag att jag hade en liten 2-åring dotter, hon var så gosig och det kändes jättekonstigt när jag vaknade upp, som att något fattades mig, hahah! Inatt drömde jag att jag var på en jorden runt resa med mina två bästa tjejkompisar. Det skumma var att jag endast flög över dom och höll vakt som deras ”kartläsare” och höll koll så att inget farligt skulle hände dem.

Jag drömmer väldigt ofta att jag kan flyga. Det är alltid  kontrollerade flygturer så jag kan typ bestämma att ”nu tar jag en runda”, haha! WHY!? Vad beror sånt på egentligen, någon som vet?

 

 

  1. Du kanske har ett kontrollbehov, du måste veta allting, du kanske överanalyserar mycket (att se allt uppifrån ger dig ju en överblick över allt)

  2. Sök på drömtydning på google så kan man tyda sina drömmar. Vet dock inte om det stämmer. Brukar själv drömma helt sjuka, konstiga och roliga saker. Här om natten drömde jag att jag födde barn.. What’s up with that liksom? Haha!

  3. Hej Elli! Du är så himla vacker. Jag undrar om du har några klänning tips till den kommande balen nu i nian. Långa helst, och färgglada! Skulle blivit så tacksam om du hjälpte mig! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..