Christmas Baking

Desktop161
IMG_4502
IMG_4500
IMG_4507
IMG_4528
Igår var jag som sagt ute i Tyresö för lite julbak med mina fina tjejer Julia och Isabelle. Vi var i Isabelles föräldrars hus som är sååå fint!! Fönsterpartiet i vardagsrummet är ju bara to die for!! Ett sådant vill jag ha någon gång i mitt liv. Vad vi bakade? Lussebullar, kolor, rocky roads och snickerskakor. Om vi var mätta efteråt? Oohja! Mer sådana kvällar åt folket 🙂

  1. Vilka bakverk! Vilket vardagsrum! Stort plus att det INTE är vitt och svart, ursnyggt med brunt i stället. Och ”guld” till det.

    Hur hamnade jag här egentligen? Slog upp datorn precis och fick upp denna bild!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..