A Favorite

New in – Make Up Store’s, Cover All Mix

IMG_5181

New in – Make Up Store’s, Cover All Mix

Make Up Store’s concealer ”Cover All Mix” är och har varit favoriten i sminkväskan för mig i många år. Jag har precis investerat i en ny och den här gången följde det även med en pensel. Jag har tänkt köpa en väldigt länge då det blir så mycket skit och bakterier när man stoppar ner fingrarna i den. Har dock inte fått tummen ur så det var en trevlig överraskning när jag såg att det ingick.

Här hittar du concealer + pensel för samma pris som utan. Happy shopping!

    1. Svar till Lotta: Ja det är ju tyvärr en nackdel men jag tror att den ”röda” går att köpa lös, men är inte säker 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..