Fresh Herbs

IMG_9060
Desktop38
IMG_9036
Hur underbart är det att ha massa färska örter i köket? Jag älskar det! Här hemma är det iofs mannen som står för matlagningen då det inte riktigt är mitt största intresse 😉 Dessutom är han grym i köket, världens bästa kock, enligt mig <3 Jag tycker mest att örterna är fina som dekoration, sen får Maximilian ta hand om användandet 😛 Dessa örter fick jag med mig hem från Geelmuyden Kiese under pressveckan. En härlig grej att skicka med i goodiebagen tycker jag 🙂

Nu måste jag sätta mig med lite jobb innan jag slänger upp benen i soffan på balkongen. Strålande sol även idag och jag njuter av varenda sekund. Senare sticker vi iväg på vin- och grillunch med härliga vänner i Tyresö. Så underbart! Kram, E

    1. Svar till kristin: Tack så mycket! Köket är från IKEA. Marmorbänken är från stenskivor.se, handtagen är från Lundell & Zetterberg och kranen är från Tapwell 🙂 Kram

  1. Hej, du har et meget flot bolig og jeg vil gerne spørge dig, hvor du købte denne flotte store vandkande? Håber den findes også i Denmark 🙂 eller hvor bestiller man det?
    Med venlig hilsen
    Barbara, København

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..