Monyaaay!

Hej godingar! Nu är jag äntligen på benen ordentligt igen efter en veckas sjukstuga. Usch, hade glömt hur trist det är att vara sådär ordentligt sjuk. Man har ju inte ork till någonting. Tyvärr stannar ju inte livet upp samtidigt så nu ligger jag efter med både det ena och det andra. 

Har suttit här nu i 4 h sedan jag kom hem från jobbet och är fortfarande inte halvvägs genom mejlkorgen eller min to do-list men jag har bockat av en hel del iaf! Får klappa mig själv på axeln för det. En ledig kväll i solen kändes ju faktiskt liiiite mer lockande än att sätta sig framför skrivbordet när jag kom hem. Nu ska jag unna mig lite kväll iaf tänkte jag. Vi hörs snart igen 🙂 Kram på er! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..