Vår nya matta

Inlägget är i samarbete med The Sofa Store

Äntligen har vi bytt ut vår matta här hemma! Var så trött på den gamla nu, dessutom var den alldeles för liten. Så, nu har den här godingen från The Sofa Store ‘s senaste mattkollektion fått flytta in istället och visst blev det himla fint? 🙂

Älskar att den är lite större!
Kollektionen heter Silky Smooth och andas verkligen lyx! Den består av fem handvävda sammetsmattor i fem olika kulörer.
Mattan är i princip luddfri och tillverkad av Tencel, ett 100-procentigt biologiskt nedbrytbart material som är betydligt starkare och tåligare än traditionell viskos. 
Ååh, jag bara ääälskar den. Färgen, materialet, storleken, precis allt känns perfekt! Den är otroligt skön att gå på och har en ljuddämpande effekt. Dessutom är den mycket mer lättstädad än vår förra, haha. Eftersom rummet är ganska stort kändes det mer rätt med den här storleken på 200×300 cm. Den tar för sig lite mer och eftersom att den är ljus gör den inte rummet mindre, snarare större tycker jag och det känns mer ombonat 🙂 Så för er som letar efter den perfekta viskosmattan tycker jag att ni ska spana in den här från The Sofa Store!

___________________________________________

Hej godingar! Det var ett litet tag sedan ni fick en glimt från vårt hem nu. Det har stått rätt stilla här om jag ska vara ärlig. Så mycket jobb och resor som kommit emellan. Som ni ser så har vi iallafall blivit med både matta och Billy-bokyllor. De ska målas i samma färg som väggen och sedan fästas i väggen. Sen ska jag piffa dem med lite annat än vad som är nu. Så fler bilder och lite tips på det kommer när det är klart 🙂 Kram, E

  1. Älskar din blogg! Är så inspirerad & du har ett magiskt hem!!! Min fråga är gällande Billy bokhyllorna, vilken storlek är det du har? Har du köpt tre st av dem och sedan satt ihop? Blev verkligen så inspirerad!! Heja dig 🙌

    1. Tack snälla för dina fina ord! Blir så glad ska du veta 🙂 Precis, jag har köpt 3 st ”smala” Billy bokhyllor och satt ihop dem 🙂 Tack såå mycket för peppande ord! Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..