Morgondopp i Vättern

Hur underbart att börja dagen med ett dopp i Vättern? Jag är visserligen badkrukan nr 1 men efter lång tid av övertalande doppade även jag mig. Lite väl kallt om ni frågar mig men väldigt uppfriskande!

Att bada i Vättern ger mig verkligen så mycket barndomsminnen. 

Haha badkrukan! Tror jag stod såhär i en kvart innan jag slängde mig ut med ett tantskrik 😉
Ser ni hur klart vattnet är? Magiskt! 
Syrran och Jocke simmade runt som fiskar. Inte lika mesiga som jag med andra ord…
Åh det är så fint nedanför där mina föräldrar bor. Längtar verkligen tills vi köper hus och vill så gärna bo nära vattnet då 🙂  
Nu är grillen igång här och vi ska fira mig lite med familjen. Sitta på uteplatsen, äta grillat och skåla i bubbel. Åh nu skulle jag bara vilja stanna tiden! Kram, E

  1. Hej!
    Super imponerad av ditt arbete! Och avundsjuk haha! Har du gått någon utbildning för att bli inredningsstylist? Jag vill så gärna ha tips i så fall för det är en djungel där ute!
    Ha det gott!
    Med vänligt avundsjuka hälsningar, Jennie

    1. Hej Jennie, Åh men tack snälla! Det gör mig så himla glad ska du veta 🙂 Jag har inte gått någon utbildning inom inredning utan är självlärd. Jag stylade vår lägenhet när vi skulle sälja den och då blev vår mäklare imponerad och på den vägen är det. Så om du inte väljer vägen att gå någon utbildning tycker jag att det är en bra början att hjälpa en vän att styla inför försäljning, styla hemma själv eller göra praktik hos någon stylist 🙂 Hoppas jag kunde vara till någon hjälp! Kram, Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..