Vår bröllopsdag!

2 juli och det innebär att det är exakt 2 år sedan vi gifte oss! Jag och mannen i mitt liv. Mannen som jag bara älskar mer och mer för varje dag, som stöttar mig i vått och torrt och som gör mig till den bästa versionen av mig själv. Som jag älskar honom!

Det här var, utan tvekan, den bästa dagen i våra liv <3 Att få ha alla nära och kära samlade under en hel helg för att fira kärleken. Det blir inte mycket bättre om ni frågar mig. Wow vilken dag det var!! Minns den som igår och skulle vilja uppleva den igen och igen och igen!!

Jag har ju delat vår bröllopsfilm innan men tänker att ni kanske är några nya här inne nu och om inte annat är det så härligt att kunna dela med sig av en liten glimt från vår stora dag <3

Och för er som snart ska gifta er eller bara har någon fundering kring bröllop får ni mer än gärna ställa frågor här under 🙂 Tycker det är så kul! Kram på er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..