Nu säljer vi vår pärla!

Ja ni läste rätt. Nu är vi igång igen, haha! Jag älskar verkligen den här lägenheten, så för första gången känns det faktiskt lite tungt men nu är vi redo för nya utmaningar! Kanske blir det ett nytt renoveringsobjekt, vi får se vad vi hittar 🙂

Det är alltså förberedelserna inför det här som vi har fixat med under den senaste tiden. Fullt ös i samband med att dra igång mitt eget, men jag är ju sådan. Alltid ska det vara något på gång  och gärna flera saker 😛

Så, här har ni vår lilla pärla. En 2a på 72 kvm, högst upp i huset med utsikt över takåsarna i Bromma. 

Alla bilder är tagna av den bästa av de bästa: @elisabethphotography

Här ovan ser ni även lite bilder på vår hall som jag har fått en hel del förfrågningar om. Det är ju väldigt många öppningar så det är inte så mycket att inreda, men jag älskar vyn när man kommer in i lägenheten, när det är öppet in till alla rum 🙂 En av anledningarna till att vi inte gjort om den till en 2,5a eller 3a.

HÄR kan ni kika på fler bilder och läsa mer om området 🙂

LOADING..