Instagram Feed

Hej godingar! Nu när jag har varit iväg på semester har det ju blivit en hel del semesterbilder både här och på Instagram. Jag har märkt att det är inte alltid att dessa semesterbilder uppskattas lika mycket som mina andra bilder.

Det har fått mig att reflektera lite över min Instagram 🙂

Så om det är några jag ska fråga vad ni gillar att följa så är det ju ER! Vad är roligast att få se på min Instagram tycker ni? Vad inspireras ni av? Vad gillar ni inte? Vad vill ni ha mer/mindre av? Jag tycker att det är så svårt! Självklart lägger jag ju bara upp bilder som jag själv är bekväm med men vore ändå underbart med en liten input från er. NI är ju ändå mina experter <3 Så lämna gärna en kommentar här nedan vad ni vill se mer/mindre av, så lovar jag att ha dessa i åtanke i framtiden 🙂 Puss på er!

  1. Jag älskar en mix av recept/mat, tips från hak/restauranger i Sthlm, träning, fina miljöer, inredning och ”moments” från din vardag 🙂 Kram

  2. Din blogg och instagram är så fin! Jag kan dock sakna dina vardagliga inlägg ibland, sånt som inte handlar om något speciellt men om du äter en god frukost, har köpt en ny te-sort, ska träna med en kompis, lagar mat med din man osv. Jag hoppas du förstår hur jag menar 🙂 Sådant vardagligt relaterar jag lättare till då det liknar min vardag. Semester och sådant inspirerar också men händer mer sällan 🙂

    1. Åh tack snälla för din feedback! Jag förstår precis vad du menar! Och det är faktiskt det jag uppskattar hos andra bloggare också. Ändå så har jag så svårt att skriva om det själv då jag tänker att det inte är intressant att följa med på. Men nu får det blir ändring på det! Mer sånt 🙂 Kram på dig!

  3. Tycker om både din instagram och blogg jättemycket!! Verkligen en kul kombo att följa, både semestertips, guldkorn i Sthlm, dina stylingar, outfits och vardagslivet är underbart! Fortsätt med det du gör! Kram!!

    1. Åh men TACK gulle du! Vad glad jag blir. Din kommentar går rakt in i hjärtat ska du veta. Det lovar jag att göra 🙂 Tack för din feedback! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..