Dagens styling

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej godingar! Idag har jag varit iväg och stylat en jättefin etta i Vasastan. Jag lade upp några filmklipp på den på min Insta Story och tror aldrig jag har fått så många fina kommentarer och förfrågningar på någon lägenhet tidigare. Men jag kan förstå, för det här är verkligen en riktig pärla. Ljusinsläppet och utsikten över den lilla parken är magsik. Den kommer upp hos BOSTHLM på fredag.

Jag får vääääldigt ofta frågor om vart all inredning kommer från och om jag inte kan lägga upp något inlägg om det så nu tog jag tjuren vid hornen och löste ett sådant inlägg för den här lägenheten. Så nu kör vi!

Taklampa – Pholc // Spegel – House Doctor (adlinks) // Soffa och soffbord – IKEA // Matta – Layered

Processed with VSCO with s2 preset
Tavla – ELLOS (Playtype) (adlink) // Bord och taklampa – IKEA // Stolar – Voga // Svarta ljusstakar – H&M Home och Lagerhaus
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Matta – Rusta // Kökshandduk – H&M Home
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with dog1 preset
Tavla – Desenio // Kruka – H&M Home
Processed with VSCO with s2 preset
Prickig kudde – Chhatwal & Jonson (adlink) // Grå kuddar och pläd – H&M Home // Kruka – DBKD (adlink) // Stege – Åhléns // Små tavlor – Desenio
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Taklampa – IKEA // Sängkläder – H&M Home // Sängbord och sänglampa – IKEA // Tavlor – Desenio
Processed with VSCO with s2 preset
Skänk – IKEA // Tavla – Desenio // Tidningsställ – H&M Home // Lampa – Lagerhaus // Matta – IKEA
Processed with VSCO with s2 preset
Sådär, det var nog allt. Om det är något jag har missat får ni hojta i kommentarsfältet nedan 🙂 Nu ska jag slänga på ett avsnitt av Morden i Sandhamn, jag har blivit helt besatt, haha. Vill så gärna bo eller ha en sommarstuga sådär på en ö i skärgården någon gång. Tänk så underbart!

 1. Hej!
  Jag undrar hur du får dessa saker från dom olika butikerna?
  Och en konstig fråga kanske, bär du upp alla grejer själv? Soffan tänkte jag mest på..

  Jätte fin blogg och väldigt fint stylad lägenhet!

  1. Hej, Mäklarbyrån som jag konsultar för har ett lager som jag har köpt in. I början bar jag allt själv, förutom soffor. Nu har jag oftast hjälp av flyttkillar vilket är välbehövligt när jag gör så många. TACK snälla du! Det värmer verkligen <3

 2. Hej,

  Är matbordet från Ikea? Vet du om det är från en äldre kollektion? Hittar det inte 🙈

  Såå fint allting! Och älskar dessa inlägg!

  1. Det stämmer! Det ligger nog under skrivbord tror jag. Sök annars på LINNMON och LERBERG 🙂 Åh tack snälla! Så kul att höra 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..