Vi har köpt hus!!!

Ja, ni läste rätt!! Äntligen har min stora dröm gått i uppfyllelse!! Som jag längtat efter hus de senaste åren och nu händer det!! Det är ett parhus som som ligger söder om stan med en liten egen tomt och uteplats.

Vi köpte faktiskt huset redan i somras men lyckades förhandla till oss att vi måste få vår lägenhet såld innan vi köper och eftersom det är nyproduktion så gick detta lösa. Hallelujah vad tacksamma vi är för det! För det var inte en dans på rosor att sälja vår lägenhet i den här marknaden men efter blod, svett, ett tålamod som hette duga och 8 visningar fick vi den äntligen såld och huset blev vårt <3   

Lv7
Hela huset är såhär härligt ljust och öppet vilket vi snabbt fastnade för 🙂
Lv8
Det är 2 våningar, 135 kvm och 5 rum. 
Lv6
Materialvalen är helt magiska!
Lv10
Drömmen att få lämna vårt nuvarande gamla badrum och flytta in med två badrum täckta i marmor!
Lv13
På övervåningen är det högt till tak och stora fönster. Älskarrrr!
Lv18
Åh, ni kan ju bara ana hur mycket jag längtar efter att få inreda det här barnrummet!
Lv21
Badrum nr 2 med takfönster. DRÖM!
Lv17
Lv20
Här är vardagsrummet på övervåningen. Till vänster om fönstret är det en platsbyggd bokhylla i trä som inte var fixad när bilderna togs. Så fint!
Lv15
Hihi och här ser ni utsidan. Det är ett trähus! Jag tycker ju att det är så himla fint och kan inte fatta att vi ska bo där!!
Lv1
Bilderna här ovan är inte från vårt hus. Det ser likadant ut men vi har ett annat läge med tomten 🙂

Alltså jag kan inte fatta att vi snart bor här! Vi ska alltså ha en egen tvättstuga och en egen liten trädgård. SOM jag har saknat detta. Är ju uppvuxen i hus och nu med åren har jag insett hur mycket jag trivts med det. No more lägenheter för mig. Eller mjo, kanske när vi blir gamla men inte nu på ett bra tag!

Och vet ni vad! Vi får nycklarna om knappt 3 veckor och flyttar in några veckor därefter. Vi ska måla om lite väggar och sådär först. Känns så kul med nyprod, vi har ju alltid bara köpt sekelskift där det varit massa att fixa med, nu kan vi ju egentligen bara flytta rakt in. Ååh, det är så mycket nyp-mig-i-armen-känslor just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Känns så himla kul och skönt att äntligen ha kunnat avslöja dessa två stora hemlisar för er nu! Så ni lär få se en hel del inredning och bebis här framöver 🙂 Kram, E

 1. Wow så fint!!! Alldeles avis nu! Vi längtar också efter att köpa hus o tittar hela tiden 🙈 får jag fråga vilken nyproduktion det är? Vi letar nämligen efter nyproducerade hus också o känner igen stilen lite. Så tar tacksamt emot tips var och vilken fira som byggt som vi kan se om det finns fler lediga 😍👏🏼

  Så kul för er – med bebis snart kommande är det ju perfekt för er också! NJUT!!!

  1. Tack snälla!! Det är Innovation Properties som är byggherrarna. Kan varmt rekommendera att spana in deras projekt om du gillar stilen på vårt hus 🙂 Ja det känns så himla härligt att hinna flytta in innan lille bebis kommer 🙂 Kram kram

 2. Åååh va roligt för er!! Så fint verkligen, lycka till med allt. Ser fram emot att följa resan😍😍😍

  Förresten skulle inte du kunna göra ett inlägg med tips om hur man kan inreda studentlägenheter, alltså när man har en yta på ca 18 kvm och hur man bäst använder den!

 3. Grattis!! Det ser jättefint ut. Måste bara fråga, är detta Stureby/Sedvmyra? Är så likt några hus jag brukar cykla förbi!

 4. Hej Emma!
  Grattis till hus och kommande bäbis!
  Länna blir superbra, bor själv i Trångsund. Vill bara tipsa om att anmäla ert barn till Engelska skolan så snart det är fött. Har precis öppnat i Länna. Har min son i Engelska skolan i Älvsjö (Länna fanns inte när han började). Superskola med intagningsköer så man måste anmäla i tid.
  Ha en fin helg!
  Ulrica

  1. TACK Ulrica! Där ser man, vad kul! Spanade lite på Trångsund också och det är ju så mysigt där 🙂 Vad kul att höra att det är en bra skola! Bor vi kvar här när det är dags för skola hoppas vi nog på den. Har förstått att den är populär så vi får se till att anmäla honom i tid 🙂 Ha en fin torsdag! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..