Hello Helsinki!

Hej godingar! Igår vid lunch hoppade jag och min Beccis på flyget mot Helsingfors. Om ni minns så var jag ju här för ett par år sedan på den där modevisningen på flygplatsen i Helsingfors och nu styr de ett event där igen som vi ska på ikväll 🙂

Processed with VSCO with dog1 preset
Processed with VSCO with dog1 preset
Processed with VSCO with dog1 preset
Processed with VSCO with dog1 preset
Haha det här med ”travel light” är ju inte vår melodi. Detta är alltså för 2 nätter… Fråga mig inte vad vi har med oss. MEN jag har faktiskt en bra anledning då jag inte kommer i någonting i min garderob längre. Så jag tog med alla alternativ som fanns, hehe. Får bli en runda på stan snart tror jag. Jisses vilken utmaning att försöka hålla sin stil när man är preggo. Kanske får bli ett inlägg om tips och trix längre fram när jag kommit in i det här med att ha mage 🙂

Nu ska vi snart ge oss ut på stan för en lunch med övriga gänget. Hörs snart igen! Kram, E 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..