Green Hippo Café + BM-besök

God morgon godingar! Den här frukosten hade jag ju inte tackat nej till idag. Vi hittade ett så mysigt café i Helsingfors som heter Green Hippo Café. Ett tips om ni ska dit någon gång 🙂 

Processed with VSCO with dog1 preset
E38b0e84 4aa5 4460 afe4 a60ca16030bc
Verkligen sååå goda avokaodmackor med granatäpple på. Nomnomnom!
Processed with VSCO with dog1 preset
Och deras smoothiebowl, mums. Granolan som var på smakade typ kanelbulle, mmmmmm!
Processed with VSCO with dog1 preset
Det ligger i det här superfina rosa huset dessutom. 
Processed with VSCO with dog1 preset
Så ja, ett tips om ni besöker Helsingfors någon gång 🙂

Nu ska jag och mannen bege oss mot barnmorskan faktiskt. Alltid lite nervöst men mysigt. Känns liksom som att varje besök är ett steg närmre vår Mini. Hihi och snart behöver jag inte skriva Mini längre för nu vet vi ju faktiskt kön. Iiiiih!! 🙂 Men jag tänkte hålla på det ett litet tag till 😉 Efter BM-besök ska jag på frukost tillsammans med KappAhl och Newbie. Mitt första ”mamma-event” hehe, ska bli sååå mysigt! Uppdatering kommer! Kram, E

LOADING..