Mitt första ”mama event”

Hej fina! Det här inlägget skulle egentligen upp igår ju men jag var överöst med jobb så fick inte en sekund över till något annat. I onsdags var jag iaf på mitt första mama event. Hehe. Känns så sjukt att skriva det!

Det var iaf tillsammans med Newbie och KappAhl där jag, tillsammans med en drös andra mammabloggare fick spana in höstens nyheter. 

Processed with VSCO with dog1 preset
Det bjöds på gofrukost från Pom & Flora.
Processed with VSCO with dog1 preset
Och jag får ju verkligen hålla mig för att inte gå helt bananas med bebiskläder. Det måste ju ändå vara det gulligaste som finns? 
Processed with VSCO with dog1 preset
Vi fick välja med oss några plagg hem och här ser ni ett set som jag valde. Är det inte för gulligt? Vill ha det själv, haha!
Processed with VSCO with dog1 preset
Och morsan 2 be gick klädd såhär. Kan man få bära kjol resten av graviditeten tros? Verkligen det enda som känns bekvämt just nu. Eller det bästa är att gå helt byxlös faktiskt….
Processed with VSCO with dog1 preset
Processed with VSCO with dog1 preset
Den fluffiga jackan som hänger längst bak där, den är också påväg hem hit nu. Fluffiga plagg med öron på, kan man få för många av dem? Tror inte det va 😉 
Processed with VSCO with dog1 preset
Processed with VSCO with dog1 preset
Vi mammor fick även välja med oss varsin jacka hem från KappAhl, jag tog med mig en superfin blommig jacka som jag tänkte visa för er när vädret börjar tillåta. Fick även med tvättmedel som är anpassade för de små och känsliga pluttarna. Åh kan inte fatta att jag snart står i vår tvättstuga i vårt nya hus och tvättar bebis alla kläder. Det är verkligen alldeles för bra för att vara sant <3 <3

Nu ska jag strax svira om här och möta upp Sofia på iDeal för en lunch 🙂 Kram, E

    1. Verkligen jättemysigt! Jag brukar ha XS/s i toppar. Den här köpte jag i m för det var den enda som fanns kvar. Den är nog aningen liten i storleken så jag hade nog köpt en s om det hade funnits 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..