SPA day

Att unna sig en dag på spa ibland borde man göra oftare. Jag och Beccis hade turen att få bo på ett jättefint hotell i Helsingfors och deras spa var verkligen så magiskt fint! Gick ju inte låta bli att gå ner och hänga där och knäppa några bilder 😉 

Processed with VSCO with dog1 preset
Processed with VSCO with dog1 preset
Så lyxigt att svepa in sig i en morgonrock och hoppa i tofflorna  och bara mysa runt.
Processed with VSCO with dog1 preset
Ja ni ser ju hur fint det var! Allt var så genomtänkt!
Processed with VSCO with dog1 preset
Processed with VSCO with dog1 preset
Processed with VSCO with dog1 preset
Hotellet vi bodde på heter St Geroge och ligger mitt i Helsingfors. Så ska ni dit kan jag varmt rekommendera att spana in detta 🙂

Lördag idag och vi ska strax iväg till IKEA och köpa flyttkartonger. Dags att börja packa ner lite smått men framförallt ska vi rensa ut och ta tag i våra förråd så att allt är i ordning och reda inför flytten.

Jag ska eventuellt även iväg och möta upp ett par som är intresserade av mitt lager som jag skaffade innan vi fick reda på att vi väntar bebis. Det jag skulle fylla med inredning och börja styla på egen hand. Men efter att ha funderat fram och tillbaka har jag nu bestämt för mig att säga upp det och ta tag i det när Mini börjar på dagis och jag ska börja jobba på heltid igen. Så nu fortsätter jag som konsult för mäklarbyrån istället för att köpa in massa som sedan bara ska bli stående ett helt år och kosta pengar. Känns faktiskt skönt med en riktig fixarlördag! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..