Sunday

God morgon godingar! Eller god förmiddag kanske man ska säga. Har ändå varit vaken sedan 6:45 så här är det nästan dags för lunch snart 🙂

Så galet! Igår sa jag till Maximilian, ”har du sett vilket underbart ljus det är här hemma idag” och det verkligen kliade i fotofingrarna. Jag kunde inte fatta varför det var så fint ljus just den här dagen. Sen tittar jag ut och inser att de håller på att plocka ner byggnadsställningarna. Haha, jag hade glömt bort vilket otroligt fint ljus vi har i den här lägenheten! Knappt jag vill lämna den nu. Hehe.

7858310896 mg 1011
Är ändå glad att vi får bo här i ett par veckor till och njuta av ljuset och lämna den när den är på topp 🙂 Synd bara att vi inte kunde visa lägenheten från sin bästa sida när det var säljdags… Men köparen kommer få sig en positiv överraskning när hon kliver in här nästa gång vill jag lova!
7791210144 mg 1008
Förutom att njuta av ljuset som är tillbaka har jag fått en del jobb gjort den här morgonen. Så skönt!
7793349632 mg 1015
7652774160 mg 1013
Snart ska jag iväg och ta ett varv runt Djurgården med syrran. Följt av skördemarknaden som är på Rosendahls Trädgård den här helgen. Vi var där förra året och det var så  mysigt att strosa runt där 🙂

Men innan det ska jag packa några flyttlådor till. Har jag sagt att vi har börjat packa? Det har aldrig hänt tidigare att vi varit ute i såhär god tid. Vi brukar alltid hetspacka helgen innan flytt men nu med Mini i magen tänker jag minsann inte skapa någon onödig stress här inte! Ha en underbar söndag allihop <3 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..