Summernights (days)

Har varit lite M.i.a här på bloggen och i jobbet, lever nämligen landet-life här med syskonbarn, katt, mobil-wifi-delning och grill. Har inte sminkat mig på flera dagar (ovanligt to be me), ej duschat sedan i midsomras (omg??) och planerar nästa hårtvätt till badet. MÅR med andra ord.

Däremot börjar ledighetsångesten komma över även mig. Vi brukar alltid dela upp mig och Siri i ”lugn” och ”icke-lugn”. ”Mår-bra-av-att-inte-ha-någonting-att-göra” och ”måste-ha-saker-att-göra”. Men det är annorlunda nu. Vi har haft ett extremt späckad schema, sedan januari i princip, och nu har det ändrats över några dagar. Helt plötsligt är jag inte så rutinerad längre, och det rör till det för både kropp och knopp.

Jag vet att det brukar vara såhär. Det tar en tid att göra nya rutiner. Eller i alla fall vänja sig vid att inte ha samma rutiner som förut. Jag ger det några dagar, försöker carpa dagen och längtar till nästa psykologtid.

Hur gör ni för att ändra rutiner?

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..