Hemmadag

God morgon kompizar!

Idag blir en hemmadag för mig. Jag tog mig en liten sovmorgon till 08 (haha) och startar dagen med att kolla igenom Siris fantastiska tillvaro i silicon valley. Här regnar det. Följ oss på instagram för fler uppdateringar! Pillerpodden heter vi där, såklart.

Planen idag är att fortsätta med kontorsarbetet som blev över från igår. Vi håller bland annat på att boka in olika artister att livepodda med senare i höst. Vilka får ni reda på sen! Jag har också fått något konstigt utslag på överarmen, så jag tänkte ladda ner kry-appen för att se om den funkar. Haahah bävar inför att ringa. Jag HATAR att prata i telefon, det är ren avsky, och att se personen på en liten ruta är ännu värre. Stelhetens mamma hahaha, palla. Nåja, får väl se om jag har eksem eller rabiez. Hoppas på det första.

Annars ska jag tvätta, svänga förbi NYÖPPNADE SEPHORA HÄR I UPPSALA!!!!!!! Ni kan ju tänka er hur exalterande det är för en sminknörd som mig. Ikväll ska jag träffa min kompis Moa för ett glas vin. Det lär ju sluta med en rövfylla, men det är man ju van vid. Det enda som stoppar mig är den kemiska ångesten jag VET att jag kommer få i helgen, men den som lever får se!

Nu sitter jag och mumsar på detta:

Sorry för extremt bloggvänlig gröt, gjord på mandelmjölk, vaniljpulver, jordnötssmör och hirsflingor </3 men det är gott. Jag har haft dille på just den här gröten ett bra tag nu och det har man fått höra är töntigt av Siri. Kom tillbaka med din pasta-pesto säger jag då.

Hade så länge!

PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..