Förlåt gubben

En bekant skriver till mig. Jag kan inte beskriva honom bättre än så. En klasskamrat-ish från när jag pluggade lärare. Vi festade under nollningen bland de andra 498 på insparken och småpratade under en samarbetsövning. Jag cyklade förbi honom för någon vecka sedan och vinkade i farten. Nu är han är full och vaken (klockan är runt 05.30 er tid) och jag ligger och kollar film med syskonbarnen.

Hur är läget? Fortfarande lärarstudent? Allt bra med tjejen? frågar jag.

Läget är bra. Det är slut med tjejen dock. Han tycker det är coolt att jag har bytt namn. Jag skriver att det var fan skönt. Han säger att jag är kort men att killar gillar det. Jag säger att jag vet. Jag har ju pojkvän.

Och där vänder det.

Ahaaa det förklarar varför ditt haff-mode inte aktiverades förra veckan när du såg mig

Haffmode? frågar jag.

Du skitdryg när jag ssxhrjvpå klubbebBn

Sa hej på klubben!

Drygsiri

Siri drygqvist

Klubben? frågar jag.

Vet du ens vem jag är??? skriver han.

Dryg?

Ja lugn förfan. Gjorde jag nåt? skriver jag.

Jag vet inte varför. Men jag börjar gråta. Inte för att jag blev sårad. Utan för att jag inte fattar vad som sker. Eller som Ems skulle säga: Varför folk inte kan vara trevliga?! Ses jag som en dryg person när jag hälsar på folk? Förväntas jag aktivera ett haffmode när jag vinkar på en cykel?

Haha nej, inget hemskt.

Jag skriver att jag vill veta vad det är som gör att jag uppfattas som dryg. Svaret är att vi hälsade på en klubb för ett halvår sedan och sedan vände mig om.

Sista meddelandet trillar in:

Hoppas det går bra med din pojkvän och att han occasionally köper blommor till dig en helt vanlig dag och sånt där. Godnatt.

 I allt detta ligger jag och tänker att jag inte borde ha svarat, för ”man vet ju vad en full kille vill i natten” . Jag gör alltså detta till MITT fel och BESKYLLER mig för att jag inte ville stoppa in honom eller mig i boys will be boys-mentaliteten. Det är ju helt absurt?! Så jag börjar väl här då. Vi måste alltid stå upp för oss själva, även in i de minsta striderna. Jag tillåter fan inte att någon är otrevlig mot mig för att jag är fucking KÄR. Och jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte stoppade cykeln, omfamnade honom och viskade i hans öra att han säkert är en underbar man, men att jag tyvärr är upptagen och inte kan vara i det mode han önskar.

Så han vaknar upp till detta imorgon:

Känner att jag måste klargöra lite här: Det var verkligen inget personligt att jag inte stannade och pratade för ett halvår sedan- var väl påväg någonstans, så det var tråkigt att du uppfattade mig som ”skitdryg”. Att du skriver drygsiri” och ”Siri drygqvist” här ovan gör mig faktiskt lite ledsen (även om du skriver det på fyllan). Minns inte heller att jag var särskilt ”på” för ett par år sedan, men du får ta det som en komplimang helt enkelt! Minns dig som öppen och trevlig. Synd att du inte gav den bilden av dig när jag nämnde min pojkvän, men jag ska föra din hälsning vidare att han ska köpa mig blommor på vanliga dagar. Sov gott nu!

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..