Zöndag

Dagen har jag spenderat hos min bror och hans fru (!!). Vi hade det så mysigt igår. Åkte på utflykt och kollade på blommor, lagade tacos, landade i soffan och kollade på skräckis och åt chirre. Så värd lördag.

Idag sov jag jag till 11.30 och har sedan dess gjort detta:

Ätit överblivet godis

Borstat tänderna

Kollat på youtube

Slängt på mig concealer (why??)

Tagit nedastående kort på mig själv för det här inlägget

Nu är klockan 16.56 :-)))

Jag skulle egentligen ha gått på en liten firning för Bodil Fricks (<3<3<3<3) fantastiska son, men jag har missförstått så mycket hela den här helgen så det fungerade inte. Blö, hatar den känslan, när man inte kan göra det som är bestämt. Nåja, det är någonting jag måste öva på. Att ställa om psyket efter dagen. Det har ändå var så skönt med en helt seg dag. Har liksom glömt hur det känns att göra absolut ingenting. MEN i morgon är jag back on track på kontoris igen och det känns KUL! Veckans schema kommer i morgon bitti, ni undrar säkert jättemycket menar jag 😉

Ha en fin kväll <3 <3

PUSS

/E

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..