Onsdagstips!

Vikten av musik för mig är otrolig. Den påverkar mig, vilket sinnesstånd jag än är i. Jag vet exakt vad jag ska lyssna på, när. Vilken lista det är dags för när jag inte har ångestdämpande med mig, vilken låt jag ska sätta på när jag känner ett lyckorus, och vilken takt i sticket som ger mig extra kraft när jag behöver det. Jag litar ofta på att jag vet att musiken ska lugna mig, och att jag vet vilken påverkan den har på min kropp. Därför tänkte jag dela med mig av några av mina favoriter!

En för när jag har ångest, en för när jag är pepp, en med mina absoluta favoriter och en för när ni redan vet att ni kommer ta över världen.

Den här skrek-lyssnade jag och sirp på på vår roadtrip sommaren 2016. Memories och pepp:

Ångest:

Mina ABSOLUTA favvisar:

När du är redo för att ta in storheten av alla kvinnor <3

Hur påverkas ni av musik?

PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..