Mindfulness

STRESS. Vi har varit så bra på att hålla kalendern luftig på senaste tiden, då vi båda känt av samma stressymptom som tidigare gjort att vi mått dåligt, men idag har vi varit igång sedan kl 7 med möten, intervjuer och föreläsningar. Vi kände båda att det blev för intensivt och satte oss ner för att avboka en del saker. Vi kommer aldrig kompromissa med vår hälsa mer.

Därför sitter vi nu på tåget med vår bästis Kakan och ska köra mindfulness i kupén. Heja oss!!

PS! Mindfulness är otroligt underskattat och har fått en carpediemklang som enligt oss är orättvis. Medveten närvaro minskar stress och ångest och ger en bra grund att stå på. Här kommer en sida där du kan hämta gratis mindfullnessövningar : http://www.stresscoachen.nu/gratis-mindfulnessovningar/

Ha en fin helg, och missa inte överlevarguiden på söndag! Puss!

/S

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..