SAMTYCKE

För ett tag sedan spelade vi, tillsammans med Uppsala tjej- och transjour, in en video om samtycke. För det första älskar jag Hanna och Chris-Emelie, de ÄR ju livets gåva?? För det andra så älskar jag den här vloggen (säger man vlogg ens?? tänker att en video på en blogg måste vara en vlogg? eller är det bara en video då??).

Det är skrämmande hur lite jag visste om samtycke innan den här frukosten tillsammans. Jag har liksom aldrig behövt fundera på det, vilket gör mig lika tacksam som rädd. Tacksam över att jag aldrig har behövt tumma på mina yttersta gränser, men rädd över hur mycket jag själv tolererar bara för att vara andra till lags. Hur som helst känns det väldigt bra att prata om ämnet öppet och såhär kravlöst.

Ni borde också kolla! Veckans onsdagslista kommer alltså i videoform.

PUSS!

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..