Bullet Bullet

Hej! Har ni hört talas om ”bullet journaling”? Det har jag, och jag har velat testa det länge. Det är pyssligt, mysigt, inspirerande och man får kontroll. ALLT som jag mår bra av och vill ha? Varför gör jag inte redan detta??

Att göra en bullet journal är enkelt, billigt, roligt och det kräver att man sätter sig ner och tar lite kontroll över sin vardag. En alldeles perfekt sysselsättning med andra ord. Här nedanför listar jag några bilder och en film från Isabel (Som för övrigt är grym på allt annat också!) som visar hur ni kan göra era små böcker.

Bullet journal ideas #diarytips

Happy bullet journal

14 Bullet Journal Spreads - Netflix Spread

Mitt nästa projekt ska bli att göra en bullet journal!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..