Överlevarguiden #46

Jag har under de senaste månaderna haft problem med maten. Det började efter att det var tufft i en relation – jag tappar alltid matlusten då. Kroppen går in i krisläge. Sedan var det svårt att få igång rutinen igen.

Det som har funkat bäst är att omge mig av andra. Över midsommar har jag suttit i en stuga med 4 vänner och vi har lagat maten och dukat fram den gemensamt. Matrutinen har inte varit alls lika laddad som den är när jag är själv.

Så: faller du ur en rutin, omge dig av andra som har den! Det hjälpte mig, och jag är övertygad om att det kommer gå lite lättare med maten även när jag kommer hem.

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..