Quickfixes

Alltså, jag älskar quickfixes. Vem gör inte? räck upp en hand. Nä, tänkte väl det.

Hur viktigt det än är att tänka långsiktigt, är det viktigt att tillåta sig själv att tänka på nuet också. Att må dåligt är piss, och att då kunna må lite bättre genom att göra någonting kortsiktigt ibland, är helt okej. Självklart uppmanar jag er inte att göra saker som skadar er eller någon annan, jag uppmanar er till att göra det som gör er gott!

Veckans onsdagslista är därför mina 6 bästa quickfixes!

1. Spendera pengar!! De ni kan spendera såklart. Spela inte bort hela ert sparkapital, men köp den där tröjan för 300 spänn. Det kommer inte döda dig.

2. Ät god mat. GÖR DET. Köp mat. Laga mat. Det kommer ge dig energi och serotoninpåslag.

3. ”slarva bort” tiden. Är inte det det bästa som finns? Att sitta i flera timmar och spela Candy crush eller kolla på värdelösa youtubeklipp?

4. Gör det du vill, inte det du ska. Skit i festen om du hellre ligger hemma med social fobi. (Det långsiktiga här hade kanske varit att ändå gå, för att försöka jobba mot ångesten).

5. Gråt! Det är kanske den bästa quickfixen av alla. Att gråta är terapi. Det känns alltid bättre efter en gråtstund, även om svårigheten du grät över kanske kommer tillbaka några dagar senare.

6. Skjut fram. Aaah, det är det bästa jag vet. Och det värsta iof. Skjut fram läxan, läraren kommer inte att döda dig. Och skjut för i helv fram den där träningstiden.

En varm puss från eran Queen av quickfixes <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..