Podden är tillbaka!

Så är allt i sin ordning och podden är tillbaka.

När vi slutade podda trodde jag inte att det skulle märkas alls. Vi båda var, som vi också berättar i den här podden, ganska slut. Och vi trodde att ni också var det. Men – ni hade ju inte suttit inlåsta i 4 månader och skrivit en bok med aktuellt och hemköp som enda intryck. Vi behövde en paus. Inte minst från varandra. Men nu så.

Att skriva en bok har varit något av det jobbigaste vi har gjort. Vi har rotat fram saker vi helst hade velat glömma, vi har vridit och vänt, vi har blivit osams och vi har råkat radera färdiga kapitel av misstag. Vi hade en bild av kreativa rödvinskvällar, av hörn på caféer och flygplansläge på telefonen. Verkligheten: att skriva, sudda, skriva, bråka, sudda, skrivatror jag nockade oss lite.

Men hörni- vi har ett resultat. Och det blev fantastiskt. Varken jag eller Emma har någonsin varit så stolta över ett projekt i Pillerpodden som den här boken. Det är vår bebis. Klart det gjorde lite ont när vi pushade ut den.

Så! Låt oss presentera vår poddserie inför boken. Ledordet är som vanligt naket. I första avsnittet som släpps imorgon tar vi er igenom vad som egentligen hände i våras, och så pratar vi flytt och ensamhet. Kan en kvinna få slippa vara ensam, tack? I avsnitt två blir det en hel del tårar när ni får kliva rakt in i min depression, och Emmas saknad efter sin pappa. Men vi kan också berätta att vi har gjort valet- vad det är får ni lyssna på redan på tisdag.

TILLBAKA helt enkelt! Vi har saknat er!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..