Skriv mer om mellanlivet!

Igår var vi på AW på Bonnier. Det är alltid lika energigivande att träffa kollegor! Jag och Ems ser ju mest varandra om dagarna, förutom alla föreläsningsdeltagare. Det är lätt att glömma att vi har mycket folk runt oss.

Img 4023 2

Moas blogg hittar ni HÄR och Olivias HÄR.

Vi pratade mycket om prestationsångest. Jag upplever att det är mycket svårare att känna sig nöjd med en text, än en podd eller föreläsning. Det kanske handlar om vana, vi har ju släppt all prestation på podden sedan dag 1 eftersom vi inte trodde att någon skulle lyssna.

Img 4010

Det blev en del snack om innehåll också. 90% av allt jag publicerar, men också ser, är antingen rosenskimrande lyckligt eller nattsvart. Nykär eller rådumpad. Men var är inläggen om tiden där emellan? Paniken över att en hand inte längre hålls, eller frustationen när godnattsmset uteblev. Jag har saknat det, så jag tänkte försöka skriva det.

Img 4003

Sofias blogg har jag följt så länge. Kanske den sundaste hälsoprofilen vi har. Jag minns när hon skrev om hur fantastiskt det är med kanelbullar. Jag var inne i en matsvacka och förstod för första gången att gott = hälsosamt.

Nu sitter jag på ett tåg till Karlstad, min barndomsstad. Jag har länge försökt få med mig någon dit, och därför har det inte blivit av. Nu tog jag saken i egna händer istället. Det låter som en skitsak, men för mig är det ganska stort att våga omfamna självständigheten. Puss på er /S

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..