Poddelipodd

HERREGUD vad vi har släppt poddavsnitt under åren, hörrni. Är vi uppe i typ 300? Det är i alla fall nästan orimligt många. Att gå tillbaka i arkiven på vår hemsida (PILLERPODDEN.COM) ger mig inte bara en chock i hur många timmar vi har spelat in, utan också i hur MYCKET som har hänt genom åren. Både bra och dåligt självklart. För mycket kan man säga om min och Siris psykiska ohälsa, men att skratta – det är vi bra på.

S:2 #40 Att prata om att prata om det

S:2 #23 GUDRUN SCHYMAN GÄSTAR

S:2 21 Livepodd med CLEO

S:2 14 The Munk Dude

S:2 5 Ätstörd

#141 Depp förklätt i pepp

#119 Flensost och min lärare Kerstin

#113 Ett litet gammalt barn

Avsnitten jag har länkat är helt blandade och tagna ifrån olika säsonger och tider. Det är livepoddar, gästpoddar och vanliga roddar. Vi gråter och skrattar. Dessa avsnitt representerar oss, Pillerpodden, väldigt bra. Gör er en tjänst och lyssna igenom dem, du kanske lär dig någonting!

PUSS/E

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..