Trolltunga!

Dagen jag skulle påbörja min lärarutbildning 2015 så gick jag upp klockan 05.30 för att gå på ett cirkelfyspass. Jag tränade då i princip ingen styrka alls, och definitivt inte om mornarna. Men jag resonerade så att om jag skulle fixa det så skulle jag fan ta mig igenom den 5-åriga utbildningen också. 

Img 4279

Img 4278

Kanske var det också det som drev mig till att bestiga Trolltunga. Jag och Johanna hade först tänkt oss en – låt oss säga som det var – festresa till Budapest, men styrde om. När våra föräldrar bestämt avrådde oss så styrde vi om ännu mer.

Img 4282
Den 8 timmar långa vandringen var, precis som det stod, krävande. Det värsta var nästan att gå nedför när kroppen var genomtrött och ur balans. Först när jag duschade efter vandringen upptäckte jag att min nylonstrumpa som jag hade närmast skinnet (tips för att undvika skavsår!) satt fast i ett köttsår (man fick alltså skavsår ändå) – jag hade alltså så ont i fötterna i övrigt att jag inte ens kände detta. Men, det var verkligen värt det. 
Img 4281

Trots att jag fortfarande går med bandage över detta:

Img 4290

Mina problem kändes otroligt små när vi stod där på toppen. Man är fan bara en liten fis i rymden. En värdefull sådan, men ändå. Jag behövde fatta det inför den här hösten.

Img 4280

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..