Ångeslistan!

Jag har haft en sådan fantastisk helg i Uppsala. Jag och pojkvännen tog vårt pick och pack i fredags eftermiddag och landade i soffan på Bellmansgatan några timmar senare. Det var så mysigt att bli omhändertagen av mamma, både fysiskt och psykiskt. I lördags hade jag och Sirp en vår första föreläsning om boken (!!) och så satt vi med i en paneldiskussion.

Idag vaknade jag med en oroskänsla i kroppen, som slutade i en gråtattack. Det kändes så jobbigt att helgen var slut, och jag tycker alltid att det är jobbigt att lämna. Lämna mamma och lämna staden. Inte för att det väntar någonting hemskt, men bara för att åka bort därifrån.

På tåget tog jag fram min ångest-lista på Spotify, en lista som jag inte lyssnat på på flera månader. Det är alltså min lista för att lindra ångesten, inte tvärtom. En blandning av lugna låtar och starka fuck it-låtar, perfekt att sätta på snabbt. Jag listar den här nedan om ni behöver lite inspo.

Jag tror inte att någon har missat att det är otroligt viktigt att rösta idag, speciellt i år när ingen verkar veta vad som kommer att hända. Om inte annat kan ni lyssna på listan i morgon när (OM!!) det värsta har hänt. Ta hand om er!

PUSS

/E

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..