Apotekens bästa beauty produkter!

apotek-1024x683
Guldiga förpackningar och tunga glasbrukar med snajsiga namn i all ära men i slutändan är det ändå innehållet som spelar roll. Mitt bästa ställe för att hitta bra produkter till rimliga priser är apoteket. Apoteket för mig klingar seriositet och trovärdighet. Här kan det väll inte säljas dålig hudvård. Nej, nej, däremot har vissa produkter den där klassiska apotek känslan och looken. Kanske inte världens sexigaste utseende men jag säger bara: embrace den medicinska ”snygga förpackningar är under min värdighet” känslan och gå loss bland hyllorna!

apotek2

Gentel Skin Cleanser, 65kr, Cetaphil – Det blir inte mer apotek än med Cetaphils klassiska rengöring. Om jag säger apotek och hudvård så antar jag att det första du tänker på är icke irriterande, bra för känslig hud etc. Det finns ju något väldigt apoteks aurande över just dom orden. Och det är precis vad du får här. En effektiv, mild och skonsam rengöring som kan användas för att ta bort smink och smuts. Applicera krämen på torrt ansikte och massera in innan du tillsätter vatten för att den ska fungera så bra som möjligt.

Sensibio H20, 119kr, Bioderma – Det micellära vattnet måste vara en av hudvårdens mest smidigaste uppfinningar. Splasha kallt vatten i ansiktet, snälla… Det räcker att bara torka av ansiktet med en bomullsrondell dränkt i Sensibio H20. Det micellära vattnet från Bioderma är också den mest klassiska av klassiska vatten (kan det till och med vara så att det första micellära vattnet någonsin? I så fall: Tack Bioderma) som igen osar perfekt för känslig hy!

Oil Control foam wash, 149kr, Basiderm – Nu ni, nu är det inte vilken lugnande och skonsamma rengöring som helt vi pratar utan en formulerad för just acne och finnar. Många rengöringar för oljig hy tenderar att vara väldigt uttorkande men icke denna, nope! Perfekt för just denna årstid när dom flesta får en mer torr hy, även vi med finnar. Speciellt med denna är även att den har ett mycket lågt PH-värde vilket hjälper huden att hålla sig i balans.

apotek4

Eau Thermale, 99kr, Avene – Ibland är det väll härligt med produkter som kanske inte är nödvändiga men som är jäkligt härliga. Vad säger ni om jag säger återfraktande spray som du kan spraya när som helst din ny känner för det? Svalkande effekt utlovas. Nu kanske du inte är sugen på just det när det ångar ur munnen när du andas ute, men inne, efter en lång dag framför datorn? Då! Då förtjänar du ett spray!

Sun fluid SPF 50, 199kr, Eucerin – Säg efter mig: SPF året runt, SPF året runt! Letar du efter en SPF som känns lätt på ansiktet och inte får dig att se ut som en diskokula? Look no more! Min personliga favorit funkar lika bra under din foundation som på din restresa du beställt i slutet av november.

Hyaluron-filler day, 219kr, Eucerin – Till alla er som letar efter den bästa anti-aging krämen – this one’s for you! Hyaluronsyra är fuktboostarnas fuktboost och därför är just denna perfekt för dig med äldre hy eller för dig som har problem med till exempel torr rynkor. Hyaluronsyra kan nämligen binda 30 gånger sin egen volym i fukt vilket leder till en lenare och slätare hy. Vi säger det en gång till: hyaluronsyra <3

apotek3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..