Jag är inte nummer ett i ditt liv men du är fortfarande nummer ett i mitt.

Problemet med att ha bestämt sig för att varje vecka diskutera Sex and the city avsnitt är att vissa ämnen är svåra att relatera till som 20-åring. Avsnitt nummer tre ställer frågan: Is it a war between single and married? Jag vill inte chocka någon nu men ska sanningen fram är ingen av mina 20-åriga vänner gifta. Jag vet, glöm inte att andas nu igenom detta chockerande avslöjande. Men det klart att det blir skillnad i en kompis relation när den ena får en partner in i sitt liv. Som den konstanta singeln jag är så har jag trots min brist på gifta vänner en del som är i relationer. Jag minns när min absolut bästa vän skaffade pojkvän. Hur skulle jag hantera att jag inte var nummer ett i hennes liv när hon fortfarande var nummer ett i mitt? Nu låter ju detta väldigt dramatiskt och det var inte så att vår relation inte var lika stark längre utan bara att hon hade en annan person som alltid var där och som jag fick anpassa mig till. Visst hade vi moments när jag tyckte att jag inte blev sedd men jag har nu i efterhand kommit fram till att den kanske bästa kompis relationen är den som inte behöver bekräftelse hela tiden. Jag vet att jag alltid har henne, hon vet att hon alltid har mig. Vi behöver inte ses varje dag för att veta det.

Vill ni nu se Sex and the city avsnitt tre med mig så har ni nedan 12 saker jag inte kunde undgå att missa.

 1. Full frontal. Vad ska man säga? Vem vill se det?
 2. Honey, did Carrie se you dick in the hall? Den meningen.
 3. En förlängd tonår känns ganska lockande nu.
 4. Vill du donera ett ägg? Casual talk på gatan. Carrie the eggfarm.
 5. I´m not gay! Miranda.
 6. CHIP!
 7. Vem passar i DKNY?
 8. Detta kommer bli barnrummet. To soon Carrie?
 9. Att bo i en lägenhet med en dörrvakt. Drömmen.
 10. Men står dom utanför dörren hela natten?
 11. Parantes. Men jag älskar Charlottes nattlinne.
 12. RESPECT!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..