Om mina fötter ledde vägen

Ja, då hade förra veckan sett ut lite såhär. Vill bara ps:a att jag hade en vad ska jag ha på mig svacka förra veckan. Körde nästan inget smink, samma kläder. Det var stressigt och jag kände mig inte till freds. Nu menar jag inte på något sätt att jag tycker det är fel att go no makeup etc men men jag tycker om att känna mig piffig och ha min rustning på. Men så blir det inte alltid. Och kanske syns det i mina skoval som egentligen bara bestod av ett par rosa gympadojor och ett par svarta boots.

img_2451

På morgonen vart det dags för redaktionsmöte och jag hade på mig vårskor trots att det var snö ute. På grund av brottom.

img_2461

Jag spenderade mycket tid i redigeringsrummet och då vart det gympaskor först och sen ramla paletten ned att det var kallt och jag tog på mig boots istället.

img_2450

Mycket tåg fram och tillbaka med.

img_2365

Och bäst av allt. Nu är det fredag och vet ni vad det betyder? No shoes.

img_2466

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..