Så stylar du nätstrumpor

img_0273img_0278

När den grungiga 90-tals looken kom tillbaka för snart ett år sedan var det kanske inte många som trodde att den skulle stanna. Men tji fick dom. Nu kanske ni undrar om det är okej att använda uttryckt tji om man är under fyrtio och ja. Pratar vi gångna tiotal så kan man få slänga sig med vilka uttryck man vill.

I alla fall tillbaka till något lite sexigare; nätstrumpor. När jag hör ordet nätstrumpa kan jag inte hjälpa att tänka på Julia Roberts öppnings scen i Pretty woman. Jag tror inte ens hon hade nätstrumpor på sig där men dom höga stövlarna har lite samma feel.

Som ni kanske har märkt från tidigare inlägg, host klicka här host, så har jag ju tydligen en grej med att fota fötter och aldrig har jag varit så nöjd med mina fossingar som när jag har nätstrumpor på mig. Jag kan inte hjälpa att känna mig sensuell i strumpor med massa hål.

Jag såg en video som Thelineup lade upp på sin Youtube kanal och dog över hur snyggt det är med hela fisknätsstrumpbyxor. Oj vilket långt ord det är: fisk-näts-strump-byxor. PUST. Men känner man sig som jag lite ny på trenden så valde jag att börja försiktigt med vanliga strumpor som jag lät sticka fram under jeansen. Ett enkelt men effektivt sätt att göra ett mycket tråkigt klädval något mer intressant.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..