Bästa sätten att få ny energi

Ibland känner man sig slutkörd. Trött. Då behöver man boosta med ny energi. För att sharing is caring listar jag nu mina bästa sätt att få tillbaka energin.

Ensamtid in public – Det är alltid härlig med ensamtid med har du testat att vara ensam bland folk? Ibland finns det inget bättre än att vara bland en massa folk helt själv. Du känner dig inte isolerad från omvärlden samtidigt som du slipper vara social. Ja, ibland är det jobbigt att behöva prata med en annan människa. Det är inget konstigt med det. Nästa soliga dag, åk och lägg dig på stranden ensam. Är du i min framtid och har klickat dig hit i november istället? Först och främst: välkommen! För det andra, gå på bio själv nu istället eftersom stranden inte riktigt känns aktuell längre!

Uppdatera din omgivning – Mitt bästa tips som jag gör om jag känner mig allmänt oinspirerad är att fräscha upp runt omkring mig. Känner du dig riktigt pigg kan du flytta runt möbler eller inreda om för att få lite ny känsla. Annars kan det vara härligt att bara organisera garderoben, rensa ut bland beautyprodukterna eller bara göra en riktig djup städning av din hemma plats.

Frisk luft – Ahhhhh va klyschigt!! Men ahhhhh va sant! Ibland är det förvånande hur mycket bättre man mår efter att ha kommit ut i friska luften. Självklart kan du välja valfri ute aktivitet men själv är jag en klassisk promenad person. Mitt bästa promenad tips är att ta sig tiden att gå lite längre. Minst en timme. Ibland tar det lite tid att gå ifrån alla slaggprodukter som packats i hjärnan.

Häng hemma – Laga din favoritmat, ta på dig pyjamasen, lägg ansiktsmasken och sätt på filmen: för nu kör vi en KLASSISK hemmakväll deluxe. Inget svara på mail klockan åtta på kvällen eller tömma diskmasiknen. Nej, nej. Nu är det mys för hela slanten som gäller. Är det varmt ute? Då kan du byta innekvällen mot att ta med en bok ut på balkongen och dricka valfri härlig drink till det.

Gör något prestigelöst – Måla, dansa eller sjung karaoke . Varför? I alla fall inte för att du nu ska bli nya Mariah Carey utan bara för att det är KUL. Är det inte tråkigt att vi måste vara så jäkla bra på saker hela tiden? Eller att man bara lägger tid på saker för att man hoppas att man ska få ut något av det senare? Men tänk om det är så sjukt att meningen med livet bara är så simpel att det är att ha kul. Mind blown.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..