Letter from the editor: September

Äntligen är det september! Jag säger äntligen därför att det nu känns som att sommaren och semestertiderna helt är avskakade och att det är helt back on track mode som gäller och jag älskar det! En klasskamrat sa igår att han önskade att det kunde vara sommar i alla fall ett par veckor till men jag håller inte med. Jag längtar efter kallare väder, mörkare kvällar och helt vanlig vardag. What can i say, I’m a simple girl! Vet ni föresten vad problemet är när man då och då slänger sig med engelska ord? Att helt plötsligt blir alla svenska ord rödmarkerade eftersom datorn tror man bytt språk till engelska. Varför jag berättar detta för er vet jag inte ens själv! Jag tänker dock berätta något annat mer relevant snart men jag tror jag håller på det en liten stund till i alla fall.

Äntligen är det september! Jag säger äntligen därför att det nu känns som att sommaren och semestertiderna helt är avskakade och att det är helt back on track mode som gäller och jag älskar det! En klasskamrat sa igår att han önskade att det kunde vara sommar i alla fall ett par veckor till men jag håller inte med. Jag längtar efter kallare väder, mörkare kvällar och helt vanlig vardag. What can i say, I’m a simple girl! Vet ni föresten vad problemet är när man då och då slänger sig med engelska ord? Att helt plötsligt blir alla svenska ord rödmarkerade eftersom datorn tror man bytt språk till engelska. Varför jag berättar detta för er vet jag inte ens själv! Jag tänker dock berätta något annat mer relevant snart men jag tror jag håller på det en liten stund till i alla fall.

Först en snabb tillbakablick på augusti!

En favorit för månaden måste ändå ha varit makeup looksen från dirty dancing. Jag tror att jag sagt kombinationen dirty och dancing några gånger för mycket i mitt 21 åriga liv men en dansfilm från sent 80-tal måste firas. Och vem visste innan man djupdök i filmens sminkvärld att den ultimata sommar looken skulle hittas där? Jag kallade detta konstverk ”Jag dansade lite och fick en mycket healthy glow”. En look att ta med även in i september. LÄS MER OM BABYS SMINK HÄR! 

Sen vad det ju inte heller så tråkigt att prata skönhetssömn eftersom det inkluderar två av mina bästa saker: skönhet och sömn! Eller snarare produkter och sömn! Ett inlägg som handlade om mina skönhetsfavoriter som ligger på nattduksbordet. Tydligen kunde jag dock inte formulera den meningen för att förklara inlägget då… Istället blev det såhär: ”Om du fortfarande inte riktigt har koll på vad detta är för inlägg ( Moa från framtiden som läser igenom det Moa från dåtiden skrivit i detta inlägg förstår dig <3) så handlar det om skönhetsprodukterna man använder innan man somnar. Inte allt det där man gör när man tar bort sminket och börjar på sin tretton-stegs-hudvårds-rutin (Bara jag? Okej!) utan det där absolut sista man gör när man sitter i sängen och snart ska släcka lampan.” LÄS HELA DET STORA INLÄGGET OM SKÖNHETSSÖMN HÄR!

Okej, det var två favoriter från förr nu tillbaka till framtiden!

I september startar jag nämligen något nytt… TEMAN! Ja, jag vet att jag i mitt förra brev från augusti skojade om teman och tänkte då att det aldrig var något jag skulle göra. Hör och häpna en månad senare så är det temafest! Varje månad kommer att ha ett specifikt tema som kommer på ett eller annat sätt komma upp på tisdagar!

Snabbversionen av spelreglerna: Tema inlägg varje tisdag! Ett specifikt tema varje månad!

Vad är då temat för september? Jag förstår att spänningen just nu är olidlig. Temat äääääääääääärrrrrrrrr:

Yaaay, spännande va! Mellanmjölk!! Och nej, det är inget skämt! Vad mellanmjölkstemat kommer innebära får ni se först på tisdag!

Förutom mjölk, vad kommer mer att hända under september månad? Vi kommer bland annat att prata om hemmafärgade hår, shoppingterapi och ansiktsmassage! Stay tuned! (nu blev allt rödmarkerat igen! Typiskt va?!)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..